hoge kwaliteit massage van man tot man

genieten, ontspannen, verbinden, extase

aan-geraakt worden door een andere man

Hallo!

Ik ben een professionele, gepassioneerde en ruimhartige massagetherapeut. Ik bied massage voor mannen, al dan niet erotisch, te Kraainem bij Brussel.

De beste massages zijn een helende reis. Wanneer je op de juiste manier wordt aangeraakt, gebeurt er iets heel specifieks met je lichaam en geest, waardoor je diep ontspant en al je neurologische en fysiologische systemen opnieuw beter gaan werken.

Ook sensualiteit en erotiek hebben daar hun plaats in. Door historische invloeden zijn die puur natuurlijke menselijke eigenschappen in de taboesfeer geraakt, maar dat is een groot verlies en onterecht.

Wanneer je sensualiteit en erotiek goed aanpakt, bijvoorbeeld in een sensuele of erotische massage van hoge kwaliteit, ontstaan er zeer specifieke ontspannende en vervullende effecten, die op geen andere manier te bereiken zijn.

Wie anders dan een andere man met de juiste opleiding en intenties weet het best hoe een man op de juiste manier aan te raken? Zelf heb ik ontelbaar veel massages gekregen en daar veel uit geleerd, ondermeer hoe ik reageer op ieder type aanraking. Ondertussen bouwde ik gedurende meer dan 20 jaar ervaring en kennis op, onder andere in diverse massagetechnieken (zweeds, shiatsu, lingam, anus, ...), lichaamsgerichte psychotherapie en tantra.

Ik ben authentiek, liefdevol, genereus, warm, hartelijk, gevoelig, geduldig, aandachtig, krachtig waar en wanneer nodig, goed opgeleid en ervaren.

Een goede erotische massage vind ik het mooiste en diepste dat 2 mannen samen kunnen doen. Iedere massage die ik geef versterkt dat gevoel en ik wil je daar heel graag van laten meegenieten!

Gert